I amb l’abril creixen les flors i ens omplen els llibres

I amb l’abril creixen les flors i ens omplen els llibres. Ens regalem un temps i volem amunt, explorant més enllà d’allò conegut per compartir un nosaltres. Dibuixem camins dins la imaginació per crear constel·lacions fora d’ella… perquè els llibres obren finestres que miren fora però també a l’essència. Ordenem les lletres per formar paraules i atribuir un significat que aporti llum a la vida, per brindar-la, novament. Per sentir-la entre els plecs de cada fulla i endinsar-nos, profundament, més enllà del que als ulls sembla simplement paper.

Perquè descobrir ens fa créixer i créixer ens fa descobrir, allunyant-nos del confort per valorar-lo quan ens ho permetem, quan comencem a fluir entre la calor de la vida i la fredor de l’individualisme, per ser un poc més qui som.

I així fem de les lletres paraules, dels textos llibres i de la vida un glop que ens fa més savis però també més lliures. Perquè en ells es reflecteix la nostra persecució i ambició personal. Ens ubiquem entre el despropòsit, les mirades i els objectius. Som allò que portem dins, però també el que ens uneix als altres. Vincles, llaços i teixits.

Fullejant un llibre baratem preguntes per respostes i recorrem el cicle un altre cop… I així conèixer, acceptar-nos i experimentar. Perquè amb les paraules som, però també deixem de ser per redescobrir i retrobar-nos entre tants punts de llum.

🌹 Regalar llibres, compartir experiències i fer poble, bon Sant Jordi.🌹

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s